오늘은 돈가스를 만들어 봅시다. (Let's make a breaded pork cutlet today.)
빵가루를 묻혀서 냉동을 해 놓으면 언제든지 튀겨서 먹을 수 있습니다. (If we freeze precooked pork cutlet, we can cook anywhen we want.)
재료 : 돈가스용 돼지고기, 식빵, 밀가루, 계란, 카레가루, 소금, 후추, 식용유 (Ingredients : pork for cutlet, bread, flour, curry powder, sault, pepper, oil for frying)
조리시간 : 1시간 (The time required : 1 hour)
키포인터 : 카레가루가 풍미를 더해줍니다. (Keypoint : Curry powder adds flavor to pork cutlet.)
재료를 준비합니다. (At first, prepare ingredients.)
돼지고기를 고기용 망치나 칼등으로 두들겨서 넓게 폅니다. 고기 두께는 취향에 따라서 조절하세요. (Spread pork using cooking hammer or the back of knife. You can control the thickness according to your taste.)
그리고 소금과 후추를 뿌려둡니다. (And sprinkle salt and pepper on pork.)
식빵은 믹서에 넣고 적당히 갑니다. 밀가루에는 카레가루를 섞어 놓습니다. (Grind bread in a blender, Mix flour and curry flower.)
돼지고기에 밀가루를 골고루 묻힙니다. 그리고 풀은 계란에 담급니다. (Cover the port with flour. And steep pork in egg.)
빵가루를 골고루 묻힙니다. 빵가루를 묻힌 돼지고기는 작은 비닐에 하나씩 포장을 합니다. (Cover them with bread fowder. Pack them one by one with small plastic bags.)
이렇게 냉동을 해 놓으면 됩니다. (Now you ought to freeze in a freezer to store.)
언제들지 필요할 때 튀겨서 먹을 수 있습니다. (You can fry them to eat anywhen you want.)
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