오늘은 간단히 카레를 만드는 법입니다. (Today recipe is a simple curry recipe.)
재료 : 냉동야채, 카레블럭, 식용유, 물 (Ingredients: Frozen vegetable, curry block, oil, water)
조리시간 : 20분 (Cooking time : 20 minutes)
키포인트 : 냉동야채를 미리 준비해 놓으면 카레를 빨리 만들 수 있습니다. (Key point : If you prepared frozen vegetable you can make curry quickly.)
먼저, 냉동야채를 기름을 두른 냄비에 넣고 볶습니다. (At first, fry frozen vegetable on a pan with oil.)
아래 네모난 것이 카레 블럭입니다. (It is curry blocks in the below picture.)
야채가 녹으면, 물을 자작하게 넣고, 끓입니다. (After the vegetable melted, put water in the pan, and boil it)
야채가 다 읽을 정도로 끓은 다음에 카레 블럭을 넣고 작은 불에 끓입니다. (After vegetable well-done, put the curry blocks in the pan and simmer it.)
카레 블럭이 다 녹은 후에는 5분정도 졸이면 됩니다. (Simmer it 5 more minutes after the curry blocks well-melted.)
밥에다 카레 소스를 얹으면 카레라이스가 됩니다. (Now you can make curry rice with this curry sauce and boiled rice.)
'집안일 > Jessica's 레시피' 카테고리의 다른 글
사과잼 만들기 (A recipe for apple jam) (3) | 2009.04.15 |
---|---|
두부김치 만들기 (A recipe for tofu kimchi) (7) | 2009.04.12 |
피칸 파운드 케이크 만들기 (A recipe for a pecan pound cake) (7) | 2009.03.04 |
돈까스 만드는 법 (A recipe for a breaded pork cutlet) (0) | 2009.03.01 |
배쨈 만드는법 (A Recipe for pear jam) (0) | 2009.02.28 |